Ledige stillinger

Om DIGNITY
DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


DIGNITY SØGER KLINISK PSYKOLOG OG FORSKER TIL REHABILITERINGSKLINIKKEN

Har du lyst til at arbejde i en unik sundheds- og menneskerettighedsorganisation og er du forsker med kendskab til behandling af PTSD og med erfaring i projektledelse?

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig et spændende job som klinisk forsker i vores rehabiliteringsklinik.

DIGNITY SØGER FORSKER (POSTDOC) TIL REHABILITERINGSKLINIKKEN

Har du lyst til at arbejde i en unik sundheds- og menneskerettighedsorganisation og er du ph.d. med erfaring indenfor projektledelse og fundraising?

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig et spændende job som forsker (postdoc) i vores rehabiliteringsklinik.

DIGNITY søger en studentermedhjælper til arbejdet mod tortur i Danmark og internationalt  

Har du lyst til at arbejde med menneskerettigheder i et internationalt miljø? Og er jurastuderende på studiets overbygning?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som studentermedhjælper i vores juriske afdeling.

DIGNITY SØGER PRESSE- OG KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

Har du lyst til at arbejde i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, hvor du skaber synlighed om vores vigtige arbejde i pressen, på de sociale medier, ved live-arrangementer og talks? Og har du erfaring fra en nyhedsredaktion eller andre dele af kommunikationsverdenen?

 Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur - tilbyde dig en spændende mulighed som presse- og kommunikationsrådgiver i vores Kommunikations- og Fundraising enhed.