LEDIGE STILLINGER

OM DIGNITY

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

DIGNITY IS HIRING FOR THE INTERNATIONAL ACCOUNTABILITY PLATFORM FOR BELARUS (IAPB)

Would you like to contribute to accountability in Belarus, working for a unique human rights, health and development organization in an international environment? Are you a professional with international experience in investigating and prosecuting serious human rights violations and international crimes?

DIGNITY - Danish Institute Against Torture offers up to five positions to join the IAPB. DIGNITY was founded in 1982 as one of the world's first torture rehabilitation centers. Today, we are a leading international player in research-based torture prevention and rehabilitation worldwide.

Interviews will be held on an ongoing basis

DIGNITY SØGER LÆGE TIL VORES SUNDHEDSAF­DELING (GENOPSLAG)

Har du lyst til at arbejde i en unik privat menneskerettighedsorganisation, hvor du bidrager til det sundhedsfaglige arbejde imod tortur? Og er du uddannet læge?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde en stilling i vores Sundhedsafdeling. Stillingen er midlertidig med varighed af 1 år og med tiltrædelse snarest muligt. For læger under uddannelse til samfundsmedicin er der mulighed for at stillingen indgår i uddannelsen.

Ansøgningsfrist: 20. juni, 2021

DIGNITY SØGER PSYKOLOG MED SPECIALE ELLER ERFARING INDENFOR BØRNEOMRÅDET

Har du lyst til at arbejde i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, der blandt andet behandler og rehabiliterer traumatiserede flygtninge og deres familier i Danmark? Og er du autoriseret psykolog med speciale i eller erfaring med udredning og behandling af børn?

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende mulighed som psykolog i vores Rehabiliteringsklinik.

Ansøgningsfrist: 18 April, 2021