Ledige stillinger

Om DIGNITY
DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


DIGNITY IS LOOKING FOR A PROGRAMME ADVISOR WITH STRONG DONOR EXPERIENCE

Would you like to work in a unique private health, human rights and development organization in close collaboration with international partners? And are you an academic who can drive our ambition of financial growth through a diversified funding source with institutional donors and foundations?

Then DIGNITY - Danish Institute Against Torture can offer you an exciting opportunity as Programme Advisor in our International Programmes department.

Deadline for applications: August 9, 2020

DIGNITY SØGER MEDINSTUDERENDE TIL ARBEJDET MED REHABILITERING AF TORTUROFRE I DANMARK

Har du lyst til at arbejde i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, der blandt andet behandler og rehabiliterer traumatiserede flygtninge i Danmark? Og er du en engageret medicinstuderende, som ønsker at blive en del af et stærkt tværfagligt behandlingsfællesskab?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som studentermedhjælper i vores rehabiliteringsklinik.

Ansøgningsfrist: 7. august 2020.

DIGNITY SØGER KLINISK PSYKOLOG OG FORSKER TIL REHABILITERINGSKLINIKKEN

Har du lyst til at arbejde i en unik sundheds- og menneskerettighedsorganisation og er du forsker med kendskab til behandling af PTSD og med erfaring i projektledelse?

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig et spændende job som klinisk forsker i vores rehabiliteringsklinik.

Ansøgningsfrist: 7. august 2020

DIGNITY SØGER FORSKER (POSTDOC) TIL REHABILITERINGSKLINIKKEN

Har du lyst til at arbejde i en unik sundheds- og menneskerettighedsorganisation og er du ph.d. med erfaring indenfor projektledelse og fundraising?

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig et spændende job som forsker (postdoc) i vores rehabiliteringsklinik.

Ansøgningsfrist: 7. august 2020

DIGNITY søger en studentermedhjælper til arbejdet mod tortur i Danmark og internationalt  

Har du lyst til at arbejde med menneskerettigheder i et internationalt miljø? Og er jurastuderende på studiets overbygning?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som studentermedhjælper i vores juriske afdeling.

Ansøgningsfrist: 10. august 2020

DIGNITY SØGER PRESSE- OG KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

Har du lyst til at arbejde i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, hvor du skaber synlighed om vores vigtige arbejde i pressen, på de sociale medier, ved live-arrangementer og talks? Og har du erfaring fra en nyhedsredaktion eller andre dele af kommunikationsverdenen?

 Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur - tilbyde dig en spændende mulighed som presse- og kommunikationsrådgiver i vores Kommunikations- og Fundraising enhed.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2020