LEDIGE STILLINGER

OM DIGNITY

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

DIGNITY SØGER SUNDHEDSFAGLIGE MEDARBEJDERE TIL VORES SUNDHEDSAF­DELING

Har du lyst til at arbejde i en unik privat menneskerettighedsorganisation, hvor du bidrager til det sundhedsfaglige arbejde imod tortur? Og er du uddannet læge, kandidat i Folkesundhedsvidenskab eller lignende?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde 1-3 ledige stillinger i vores Sundhedsafdeling. Stillingerne er midlertidige med varighed til udgangen af juni 2022, eventuelt med mulighed for forlængelse. For læger under uddannelse til samfundsmedicin er der mulighed for at stillingen indgår i uddannelsen.

Ansøgningsfrist: 19. maj 2021, kl. 12:00 

DIGNITY's Talent Programme for Students

Are you looking for a unique opportunity to contribute to the global fight against torture and organized violence as part of your study programme? Are you driven by a desire to learn and to put knowledge to work? Do you have a documented interest related to DIGNITY’s field of work and a strong academic record? If so, DIGNITY’s Talent Programme might be for you.

Deadline for applying: 19 May, 2021

DIGNITY SØGER PSYKOLOG MED SPECIALE ELLER ERFARING INDENFOR BØRNEOMRÅDET

Har du lyst til at arbejde i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, der blandt andet behandler og rehabiliterer traumatiserede flygtninge og deres familier i Danmark? Og er du autoriseret psykolog med speciale i eller erfaring med udredning og behandling af børn?

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende mulighed som psykolog i vores Rehabiliteringsklinik.

Ansøgningsfrist: 18 April, 2021