Ledige stillinger

Om DIGNITY
DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


DIGNITY SØGER EN FYSIOTERAPEUT (BARSELSVIKAR) TIL REHABILITERINGSKLINIKKEN

Har du lyst til at arbejde i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, der blandt andet behandler og rehabiliterer traumatiserede flygtninge i Danmark? Og er du en erfaren fysioterapeut med interesse for at arbejde multidisciplinært og rehabiliterende med torturoverlevere og deres familier?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende mulighed som fysioterapeut (barselsvikar) i vores Rehabiliteringsklinik.

Ansøgningsfrist: 20. september 2020.