DIGNITYs ambassadører

Vi har ambassadører af to årsager. For det første hjælper de os med at nå ud til en masse danskere med viden og fakta om tortur og torturens konsekvenser. For det andet hjælper de os med at indsamle midler til vores arbejde, f.eks. igennem vores mange charity-events såsom Music for DIGNITY.

Vi er i DIGNITY meget stolte af at have så mange dygtige og engagerede ambassadører med os!

Thure Lindhardt

Thure Lindhardt

Thure er hovedperson i DR3s dokumentarserie 'Tortur', der havde premiere den 22. marts 2017 på DR3. Thure har ligeledes deltaget i programmet ”Hvem vil være Millionær” på vegne af DIGNITY og sikret hele 250.000 kr. til kampen mod tortur.

Ihan Haydar

Ihan Haydar

Ihan optrådte til DIGNITY DAY 2016 og er involveret i DIGNITYs fortalervirksomhed. Ihan har doneret trommelektioner til #AuctionforDIGNITY på Lauritz.com.

Annisette Koppel

Annisette Koppel

Annisette optrådte til #MusicforDIGNITY i Store Vega i 2015 og var med The Savage Rose hovednavn til DIGNITY DAY 2017. Derudover er Annisette co-designer på et helt særligt DIGNITY-smykke kreeret sammen med guldsmed, Mads Heindorf.

Stine Bramsen

Stine Bramsen

Hovedperson i #MusicforDIGNITY i Operaen i november 2016. Stine er ligeledes involveret i DIGNITYs ”FLYV”-projekt, som hjælper flygtninge i udsatte boligområder.

Christopher Læssøe

Christopher Læssøe

Christopher var hovedperson i DIGNITYs underskriftindsamling imod Donald Trumps planer om at genindføre tortur. Christopher har ligeledes været en del af #RunforDIGNITY, mens nye projekter er under opsejling.

Peter Falktoft

Peter Falktoft

Peter er en fast bestanddel af #RunforDIGNITY og var med DIGNITY i Washington D.C. til indsættelsen af Donald J. Trump som USA's 45. præsident. På rejsen medbragte han og DIGNITY tusindvis af danske underskrifter i protest mod Trumps intentioner om at genindføre tortur.

Sarah Grünewald

Sarah Grünewald

Sarah har været vært ved DIGNITY DAY 2015, 2016 og 2017, hvor hun igen dannede makkerpar med Jes Dorph-Petersen. Hun var med DIGNITY på mission til Sri Lanka i februar 2015. 

Sara Omar

Sara Omar

I samarbejde med DIGNITY afholdte Sara en enestående aften på Bremen Teater, hvor Sara gav publikum et indblik i hendes historie og anmelderroste roman "Dødevaskeren". Herudover var Sara en del af DIGNITYs visuelle koncertprojekt "Silent Noise".

DIGNITYs erhvervsambassadører

DIGNITYs Erhvervsambassadører hjælper hvert år DIGNITY med at indsamle midler til organisationens arbejde – både via fælles initiativer, men også via involvering af de respektive netværk, som de er en del af. Erhvervsambassadørerne er ligeledes det direkte talerør til Danmarks virksomheder, og de er derfor vigtige for DIGNITYs udvikling indenfor erhvervssektoren.

Peter Johanneson

Peter Johannesson

Partner, in-action

Susanne Dahl

Susanne Dahl

Direktør, CPH Philanthropy

Mia Nyegaard

Mia Nyegaard

Medlem af Borgerrepræsentationen og Folketingskandidat, Radikale Venstre

Tine Hertz

Tine Hertz

Direktør, OMI

Lars Toft

Lars Toft

Partner, Loop

Eivind Kolding

Eivind Kolding

Bestyrelsesformand

Jan Lytchke-Jørgensen

Jan Lytchke-Jørgensen

Partner & founder, Implement

Michael Gaarmann

Michael Gaarmann

Partner, Lundgreens

Karen Simonsen

Karen Simonsen

Founder, Karen by Simonsen

Holger Reenberg

Holger Reenberg

Direktør, HEART

Morten Pedersen

Morten Pedersen

Direktør og Partner, DiningSix A/S

Charlotte Olhendorff

Charlotte Ohlendorff

Partner, in-action