TRUMP IT! – LAGER AGAINST TORTURE

I torsdags præsenterede Nørrebro Bryghus og DIGNITY en ny øl, Trump It – Lager Against Torture. For hver øl der sælges, går en stor del af overskuddet til DIGNITYs arbejde med behandling af torturoverlevere og bekæmpelse af tortur.

Nu kan du nyde en kvalitetsøl og samtidig være med til at gøre verden til et bedre sted. DIGNITY har i samarbejde med Nørrebro Bryghus skabt Danmarks første øl imod tortur.

En forblæst udgave af USA’s præsident Donald J. Trump pryder etiketten på øllen, som grafiker Mads Lykkemark Leth har kreeret. Symbolikken er ikke til at tage fejl af: der blæses til opgør med Trumps positive syn på tortur, da det strider imod al viden og forskning, der viser, at tortur ikke virker.

Med øllen opfordrer DIGNITY danskerne til at vise deres standpunkt mod tortur på en ny og anderledes måde:

- Det er første gang, der kommer en øl på markedet, som støtter arbejdet med behandling af torturofre og bekæmpelse af tortur globalt. Vi kunne selvfølgelig starte endnu en underskriftsindsamling mod Trumps retorik omkring tortur. I stedet giver vi nu danskerne mulighed for at vise deres standpunkt med en kold øl, siger kommunikations- og fundraisingchef Christoffer Glud Grønlund.

Hos Nørrebro Bryghus ser man frem til samarbejdet, og til at støtte en vigtig sag gennem ølsalget:

- Vi så straks et helt oplagt match mellem DIGNITY og Nørrebro Bryghus – og ikke mindst en mulighed for at være med til at støtte den gode sag. Derfor er vi gået sammen med DIGNITY om at lancere en øl, der støtter arbejdet imod tortur, siger direktør for Nørrebro Bryghus Henrik Vang.

Den nye øl Trump IT – Lager Against Torture er ’en gylden humlet lager’ med noter af frugt og frisk humlesmag.

Øllen blev lanceret i torsdags på Nørrebro Bryghus, hvor gæsterne for første gang kunne smage den nytappede øl. Øllen fik en masse fine ord med på vejen til den velbesøgte reception og et flot salg sikrede en god donation til DIGNITYs arbejde.

Fremover vil øllen være på hylderne hos Nørrebro Bryghus mange af de restauranter, barer og cafeer, der i forvejen sælger øl brygget af Nørrebro Bryghus. Øllen vil desuden kunne købes til DIGNITYs koncerter i bl.a. Det Kongelige Teater.  

D. 10 juni afholdes DIGNITY DAY i Kongens have, hvor velgørenheds-øllen også kan købes. Læs mere om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/1383506158387658/

KOMMENDE EVENTS

No Events are found.