Godt nyt til øl-folket: ’Trump it! Lager Against Torture’ nu ude i butikkerne

Nyd en kvalitetsøl og vær med til at gøre verden til et bedre sted!
Øllen ’Trump it! Lager Against Torture’ har oplevet stor interesse siden lanceringen sidste år, og er nu på vej ud i en lang række butikker i Københavnsområdet.

DIGNITY-øllen ’Trump It! – Lager Against Torture’ er blevet til i samarbejde med Nørrebro Bryghus. Den blev lanceret efter Trumps indsættelse som amerikansk præsident for et år siden, og fra den 18. januar vil øllen mod tortur være at finde i en række Meny-, Kvickly- og Super Brugsen-butikker i hovedstadsområdet.

Øllen er en gylden lager med en markant humle-aroma og smag. En forblæst udgave af USA’s præsident pryder etiketten, da hans positive syn på brugen af tortur strider mod al den viden og erfaring, vi i DIGNITY har opbygget i de 35 år, vi har behandlet torturofre og bekæmpet tortur.

Siden sin indsættelse har Trump holdt sig i skindet med hensyn til chokerende torturkommentarer, men det har derudover ikke skortet på ekstreme udtalelser og tweets, hvoraf nogle af dem har skabt angst for decideret atomkrig mellem USA og Nordkorea. Der er med andre ord nok at bekymre sig om, også for os danskere.

- Vi synes dog, at det er vigtigt sommetider at angribe alvorlige emner med et præg af humor – ellers er verdens virkelighed næsten ikke til at bære. Det synes vi, at vores etiket med den amerikanske præsident lever rigtig godt op til, siger kommunikations- og fundraisingchef Christoffer Glud Grønlund.

Hver gang en kunde køber en flaske øl, går der penge til DIGNITYs arbejde med at behandle torturoverlevere og bekæmpe tortur globalt.

KOMMENDE EVENTS

No Events are found.