SILENT NOISE – WAGNER, GRARUP, OMAR OG PSYCHED UP JANIS

Tre af de store i dansk kultur skaber visuel koncertoplevelse til støtte for torturoverlevere

Den verdensberømte krigsfotograf Jan Grarup, The Raveonettes og Psyched Up Janis-frontmand Sune Rose Wagner og hyldede forfatter Sara Omar har forenet deres forcer i projektet ’SILENT NOISE’.

I anledningen af Psyched Up Janis 30-års jubilæum, genforenes de to originale bandmedlemmer Sune Wagner og Jakob Jørgensen, når de giver en eksklusiv optræden til SILENT NOISE.

I tæt samarbejde med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur opsætter de en original og visuel koncertoplevelse, som spiller på Det Kongelige Teaters Gamle Scene 19. oktober 2019 og i Musikhuset Aarhus 4. november 2019.

Jan Grarups fotos fra verdens mest voldelige konflikter vil sammen med originalkompositioner fra Sune Rose Wagner og fortælling fra Sara Omar give en tidløs skildring af den historieløshed og apati, der præger vores samtid. Kombineret med ubegribelige vidnesbyrd fra konflikternes traumatiserede overlevere, er målet at skabe et dystopisk værk, som med en flig af håb efterlader publikum påvirkede, indignerede og lidt mere handlingsparate.

"Det bliver en rørende udfordring at skabe lyd til så smukke og smertefulde billede" – Sune Rose Wagner.

Skabelsen af værket er netop begyndt og vil fortsætte helt frem til koncertdagen. Man kan derfor forvente det uventede, i en hidtil uset opsætning, på landets smukkeste scene.


Dato og sted:

Det Kongelige Teaters Gamle Scene, 19. oktober 2019 kl. 21.00
Musikhuset Aarhus – Store Sal, 4. november 2019 kl. 20.00

Køb billet her:
København
Århus

Se facebookbegivenhederne her:
KØBENHAVN 19.10.2019
AARHUS 04.11.2019

 

VIL DU MED TIL KONCERTEN?

KOMMENDE EVENTS

No Events are found.