Ny formand i DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur

DIGNITYs bestyrelse valgte onsdag den 27. juni Louise Holck som ny formand for DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur.

53-årige cand.jur., MPA, Louise Holck, har et godt kendskab til DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, og kommer nu endnu tættere på organisationen som formand. Det skete efter at DIGNITYs bestyrelse onsdag den 27. juni valgte Louise Holck til ny formand – en post hun overtager efter institutleder Peter Kragelund, som har været formand for DIGNITYs bestyrelse siden 2016. Louise Holck har siddet i DIGNITYs bestyrelse siden 2016.

"Det er med oprigtig glæde og ydmyghed, at jeg påtager mig opgaven som formand for DIGNITY - Dansk Institut Mod Torturs bestyrelse. DIGNITY står i dag som en stærk national og international aktør, når det handler om forebyggelse af tortur og behandling af følgerne efter tortur. Som formand ser jeg frem til at føre DIGNITY videre til gavn for alle de udsatte mennesker, der lever i risiko for at blive udsat for tortur samt verdens torturofre", siger Louise Holck.

Til dagligt er Louise Holck vicedirektør for Institut for Menneskerettigheder, hvor hun har ansvaret for instituttets nationale arbejde. En stilling hun har haft siden 2012. Hun har tidligere været direktør for Forbrugerstyrelsen, afdelingschef i Dansk Flygtningehjælp og kommunikationschef i Danmarks Radio.

DIGNITY vil derfor også fremover blive ledet af en formand med stærk ledelsesmæssig baggrund og et indgående kendskab til tortursagen.