MEW – Det Kongelige Teaters Gamle Scene – 28. maj

Mew afslutter Europa-turne på Det Kongelige Teater med nyt album og imponerende visuals.

Mew har igennem de seneste 20 år været et af de absolut vigtigste bands på den danske musikscene. De har brudt stort set alle populærmusikkens grænser og har samtidig formået at skabe en perlerække af indie-hits. Denne unikke evne har betaget de brede masser og musikfeinschmecker, både inden og uden for landets grænser.

D. 28. maj indtager de for første gang Det Kongelige Teaters Gamle Scene med deres bombastiske lyd og imponerende visuals. ’Visuals’ er også navnet på bandets nye album og denne koncert vil være afslutningen på deres Europa-turne.

Vi glæder os rigtig meget til at afslutte vores Europa-turne her i Det Kongelige Teaters legendariske rammer. Det er i forbindelse med et projekt som hedder Music for DIGNITY, som skaber opmærksomhed om tortur og hvordan det er unødvendigt og aldeles umenneskeligt. Det bliver en meget værdig afslutning.” udtaler Jonas Bjerre, forsanger i Mew.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, som ofte allierer sig med markante artister, for at sætte fokus på kampen mod tortur og rejse midler til behandlingen af torturofre i Danmark.

Muligheden for at samarbejde med Mew er helt enestående. Og når vi kan placere koncerten på landets nok mest traditionsrige og smukke scene, så er det kæmpe stort. Samtidig er denne type alliance hamrende vigtig for vores kamp mod tortur og vores muligheder for, at kunne behandle endnu flere torturofre.” udtaler Klaus Peter Nielsen, Eventmanager i DIGNITY.

Billetter til koncerten kan købes her: http://www.billetlugen.dk/da/event/mew/billetter-1

Mew - Det Kgl. Teater - Music for DIGNITY!

Mew spiller på Det Kongelige Teaters Gamle Scene 28. maj!Dét er Music for DIGNITY! Dagen er meget stor for os i DIGNITY - Danish Institute Against Torture og vi har set enormt meget frem til, at dele nyheden med jer!Alliancer af denne type er hamrende vigtige for vores kamp mod tortur og vores muligheder, for at kunne behandle endnu flere torturofre.Køb billet her: www.billetlugen.dk/da/event/mew/billetter-1Hold dig opdateret her: facebook.com/events/622313791300555/Mere om DIGNITYs arbejde: www.stoptortur.dk

Slået op af DIGNITY - Danish Institute Against Torture i Fredag den 10. marts 2017