DIGNITYs direktør fratræder sin stilling


DIGNITYs administrerende direktør Karin Verland fratræder efter eget ønske sin stilling ved udgangen af april 2019. 

Efter 8 år som administrerende direktør for DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur fratræder Karin Verland sin stilling. Det sker med udgangen af april 2019.

Karin Verland har været ansat i en åremålskontrakt, som hun efter eget ønske ikke søger forlænget. Karin Verland ser tidspunktet som et naturligt sted at stoppe, og hun agter nu at bruge tiden efter 1. maj til at overveje, hvilke nye opgaver hun skal kaste sig over.

- Det har været et stort privilegium i så lang tid at få lov til stå i spidsen for den globale, ledende organisation på sit felt, som DIGNITY har udviklet sig til at være. Jeg er meget glad og stolt over den fantastiske indsats, de dygtige medarbejdere har ydet, for at vi kunne komme hertil, hvor vi er i dag. Jeg kan med stolthed forlade min opgave. I min tid har vi sammen moderniseret DIGNITY og gjort tortursagen til en relevant sag at kæmpe for igen. I dag er vi langt større, dygtigere og mere strategisk fokuserede, end da jeg kom til. Jeg ser nu frem til at bruge mine kræfter på nye spændende udfordringer, og jeg overlader med sindsro ledelsen til en ny på posten, siger Karin Verland.

Du kan være med til at gøre en forskel for torturofre

KOMMENDE EVENTS

No Events are found.