DIGNITY x HAVEN FESTIVAL

I DIGNITY er vi stærkt begejstrede for at kunne offentliggøre, at vi er velgørenhedspartner for HAVEN Festival!

HAVEN Festival er et kunstnerisk eksperiment mellem de entreprenante ildsjæle og venner, Aaron Dessner og Bryce Dessner fra The National, Claus Meyer og Mikkellers grundlægger, bryggeren Mikkel Borg Bjergsø. De er gået sammen om at tage det bedste fra hver deres disciplin, nemlig øl, mad, kunst og musik, og få det til at mødes i én samlet festival, hvor alt skal være en selvstændig, sanselig og nøje håndplukket oplevelse, der understøtter den næste.

På festivalpladsen vil DIGNITY have et telt, hvor dygtige fysioterapeutstuderende vil tilbyde festivalgæsterne massage og en snak om DIGNITYs behandling af torturofre i Danmark.

DIGNITYs frivillige ildsjæle vil desuden, i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp, Diabetesforeningen og Hjernebarn, sørge for at holde festivalpladsen ren for plastkrus, samt løse andre praktiske opgaver før og under festivalen.

Samarbejdet vil, udover opmærksomheden, sikre os en betydelig indtægt til vores behandling af torturofre. 

-  I DIGNITY har vi tradition for at bruge oplevelser og fællesskab som hjørnesten i vores måde at udbrede kendskabet til vores sag og rejse midler til vores arbejde. Dette gør sig i dén grad også gældende i samarbejdet med HAVEN, og vi er meget stolte af at være charity-partner, fortæller Kommunikations- og Fundraisingchef, Christoffer Glud Grønlund.

HAVEN er i ligeså høj grad en avanceret ølfestival med international livemusik og en kunstfestival med helstegt pattegris og internationale gæstekokke, som det er en musikfestival, der finder sted midt i ét stort installationskunstværk skabt i samarbejde mellem bryggere, musikere, kokke og performancekunstnere fra hele verden.

Det hele finder sted som en todages-festival d. 11. og 12. august på Refshaleøen, og vi håber, at du vil være med!

Læs meget mere om musikken, maden, øllet, kunsten og fællesskabet på www.havenkbh.dk og www.facebook.com/havenkbh