Vores events

Music for DIGNITY

Music for DIGNITY er ikke traditionelle velgørenhedskoncerter. Det er udvalgte, markante artister i helt unikke rammer på nogle af Danmarks største og flotteste scener.

Gennem vores koncerter, rejser vi midler til vores kamp mod tortur og behandling af torturofre.

Vi tror på, at det fællesskab, som musikken skaber, rækker ud over den enkelte koncertoplevelse og giver os en unik platform for at øge opbakningen til vores sag.

De artister, som vi tidligere har lavet Music for DIGNITY-koncerter i samarbejde med er bl.a. MewThe Savage RoseWhoMadeWhoJosé GonzálezLove ShopAnne LinnetCarpark NorthSaybia og Stine Bramsen.

I den kommende tid præsenterer vi Music for DIGNITY-koncerter med Anne Linnet.

Vi håber, du har lyst til at være med!

Vil du være frivillig?

Hjælp fra frivillige er altafgørende for, at de mange events DIGNITY afholder kan lade sig gøre.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores frivillignetværk og være med til vores koncerter og events, kan du læse mere om at være frivillig i DIGNITY HER.

Det var en oplevelse, der gik lige i maven, da Silent Noise i lørdags blev opført på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.Genoplev den rørende koncertoplevelse og hør DIGNITYs direktør Rasmus Grue Christensen, Jan Grarup og Sara Omar beskrive aftenen og nogle tanker bag det barske værk. Silent Noise kan for sidste gang opleves den 4. november i Musikhuset Aarhus – køb billet her: https://fal.cn/34F2I

Slået op af DIGNITY - Danish Institute Against Torture i Tirsdag den 22. oktober 2019

Se også alle vores kommende events på DIGNITYs Facebookside

Kommende DIGNITY events

Grundet COVID-19 har vi pt ingen planlagte events.
Vi opdaterer siden, når vi har nye events i kalenderen.

Udpluk af afholdte events i 2017-2019