Bliv frivillig hos DIGNITY

Bliv en del af vores DIGNITEER netværk

Kunne du tænke dig at gå aktivt ind i kampen mod tortur, og har du lyst til at afvikle spændende events? Så bliv frivillig DIGNITEER!

141 lande benytter tortur, og cirka 30 procent af de flygtninge, der kommer til Danmark, har været udsat for tortur. DIGNITY vil gerne gøre den danske befolkning opmærksom på dette, og som frivillig er du med til at løfte den opgave igennem oplysende events, aktiviteter og kampagner. Vores events rejser midler til DIGNITYs arbejde og mobiliserer danskerne omkring kampen mod tortur.

DIGNITY har det sidste år gjort sig bemærket med unikke koncertoplevelser på Det Kgl. Teaters scener, DIGNITY DAY i Kgs. Have, og som del af sommerens festivaller. Vi arbejder hele tiden på at tilføje spændende og indbringende events, og vil meget gerne havde dig med på holdet.Se mere om vores events her.

Hjælp fra frivillige er altafgørende for, at de mange events DIGNITY afholder kan lade sig gøre. Vi håber, du vil være en del af et inspirerende og sjovt netværk – hvor du virkelig kan gøre en forskel!

Hvad laver en DIGNITEER?

Vi har brug for vores frivillige i alle faser af eventarbejdet. Lige fra planlægning til koordinering og afvikling. Som frivillig bestemmer du selv, hvordan og hvor meget du vil engagere dig.

Du vil blive kontaktet forud for de events, hvor vi har brug for hjælp fra DIGNITEER gruppen. Under et event er opgaverne varierende og meget afhængige af eventtypen, men kan for eksempel være:

  • Praktisk: give en hånd med til opsætning, hjælpe med forplejning backstage, tjekke billetter
  • Kommunikation: tale med gæsterne om DIGNITY, uddele materiale, stå for konkurrencer
  • Salg: stå i bar og sælge merchandise
  • Koordinering: du kan vælge at engagere dig yderligere ved at få ansvar for opgaver, hvor du kan idéudvikle og få din idé gjort til virkelighed samt koordinere frivilliggrupper under eventafvikling

Fotos: Morten Kjær

Vil du være med? Meld dig som frivillig i dag

Vi har brug for mange forskellige typer frivillige hvad angår kompetencer, roller, ansvar og tid.

Meld dig som frivillig ved at kontakte os på fundraising@dignity.dk.

NB! Pt har vi desværre ingen frivilligaktiviteter grundet COVID19.

 

DIGNITYs kommende events

No Events are found.