Cookies og privatlivspolitik

Opdateret 8. april 2020

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi anvender de personoplysninger, vi indsamler om dig, når du anvender vores hjemmeside. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Hvilken slags information indsamler vi?

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer (IP-adresse, geografisk placering og trafikdata/datapunkter dvs. din færden på vores hjemmeside). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, CPR-nummer, e-mailadresse, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af medlemskab eller ved køb.

Sådan indsamler vi personoplysninger

DIGNITY indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter dig som medlem
  • Foretager online donationer
  • Underskriver vores underskriftindsamlinger
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Deltager i vores konkurrencer
  • Tilmelder dig vores arrangementer og events
  • Melder dig som frivillig
  • Køber produkter
  • Skriver dig op til at modtage emailnotifikationer om nyt webindhold
  • Udfylder vores 'donér en cykel' formular

Sådan anvender vi informationer om dig
DIGNITY indsamler dine informationer, så vi kan:

  • Behandle dine ordrer
  • Administrere dit betalte medlemsskab
  • Sende dig vores nyhedsbreve
  • Sende dig emails om produkter, arrangementer og ydelser, vi tror, du vil kunne lide
  • Sende dig emailnotifikationer om nyt webindhold
  • Kontakte dig, hvis du vinder en af vores konkurrencer
  • Kontakte dig med informationer omkring frivilligaktiviteter
  • Kontakte dig angående opsamling af donerede cykler
  • Holde dig opdateret på de underskriftsindsamlinger, du har underskrevet
  • Holde styr på dine arrangementstilmeldinger

Sådan opbevarer vi dine oplysninger
Vi opbevarer dine oplysninger i vores CRM-system, der opfylder kravene i GDPR-lovgivningen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger DIGNITY har om dig, og hvordan de anvendes.
  • Du har ret til at kræve, at DIGNITY retter eller færdiggør alle oplysninger om dig, som du mener er forkerte eller ufærdige.
  • Du har ret til at  kræve, at DIGNITY sletter oplysninger om dig, under bestemte omstændigheder.
  • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Konkurrencer
Kun personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i DIGNITYs konkurrencer. Ansatte hos DIGNITY må ikke deltage i konkurrencer. Vinderen af konkurrencen får direkte besked på mail. For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse fuldt navn og mailadresse. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder. DIGNITY vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. DIGNITY benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, samt give dig flere informationer om DIGNITYs arbejde, events og andre nyheder og konkurrencer.

Privatlivspolitikker på andre hjemmesider
DIGNITYs hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Vores privatlivspolitik gælder kun for vores egen hjemmeside, så hvis du følger et eksternt link til en anden hjemmeside, skal du venligst orientere dig i dennes privatlivspolitik.

Ændringer i vores privatlivspolitik
Vi opdaterer løbende vores privatlivspolitik, og alle ændringer vil være tilgængelige på denne side. Denne politik er senest opdateret d. 15. april 2020.

Kontakt
Henvendelser vedrørende ovenstående kan rettes til DIGNITYs fundraisingafdeling på e-mail fundraising@dignity.dk eller på telefon +45 33 76 06 00

Klager
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dignity.dk ejes og publiceres af:

DIGNITY – Dansk Institut mod Tortur
Bryggervangen 55
2100 København Ø
Telefon: +45 33 76 06 00
Email: info@dignity.dk